Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Primo impasto
- 70 g di zucchero
- 215 g di farina tipo 00
- 25 g di farina di mandorle
- 100 g di burro, a pezzi
- 55 g di uova
- 1 pizzico di sale
Secondo impasto
- 140 g di zucchero
- 430 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di mandorle
- 200 g di burro, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 115 g di uova
Crema per farcire
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di latte condensato
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- macarons q.b. per decorare
- fragole q.b. per decorare
- fiori edibili q.b. per decorare
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b. per decorare
- more q.b. per decorare
- lamponi q.b. per decorare
- mirtilli q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2353.3 kJ / 562.4 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa di zucchero
10 Min
Ganache al cioccolato
12u. 20min
Bignè al cioccolato
3u.
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Cestini di crema e frutta
3u.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Ganache al cioccolato bianco
12u. 20min
Millefoglie al cioccolato con coulis ai lamponi (per 2 persone)
45 Min
Gravity cake con confetti colorati
3u.
Freakshake gusto macarons
2u. 40min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 godz. 30 min