Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 di carciofi sott'olio, sgocciolati
- 50 g di funghi sott'olio (o 4 funghi porcini)
- 50 g di olive taggiasche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 105.2 g
- Vetten
- 33.1 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Pizza ai peperoni
1hod. 55min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pizza alla romana
1hod. 40min
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pizza al salmone
1小时 15 分钟
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 Std. 50 Min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza alle tre farine
1hod. 55min
Pizza Margherita e basilico
2小时 10 分钟