Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro freddo, a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Crema ricotta e cioccolato bianco
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- 700 g di ricotta fresca
Terminare la preparazione
- 375 g di lamponi freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2570.6 kJ / 614.4 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 34.9 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Crostata al caramello e vaniglia
3 Std.
Profiterole bianco
3h 15min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Crostata alla nocciola
2 Std.
Crostata al tiramisù
3h 15min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.
Torta ai tre cioccolati
5h 20min
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Pane dolce al burro, cannella e noci pecan
3h 30min
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2 Std.
Danish layer cake
4h