Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito in polvere (8 g) - 400 g di farina di kamut
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 2 spicchi di aglio
- 5 - 6 acciughe sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi, a pezzi
of 200 g di pomodori pelati in scatola - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Focaccia alle olive
2h
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Pizzette al formaggio di capra
1h 35min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min