Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 150 g di biscotti secchi, tipo digestive a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
Crema
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di latte
- 6 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 150 g di confettura o marmellata a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 godz. 45 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Cheesecake in vasetto
4 Std.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 godz.
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Cheesecake marmorizzata
8 Std. 30 Min
Cheesecake ai lamponi
3j 20 menit