Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 150 g di biscotti secchi, tipo digestive a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
Crema
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di latte
- 6 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 150 g di confettura o marmellata a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min
Mojito
10min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Cheesecake al cocco
4hod. 20min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11h 50min
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Éclair ciocco-caffé
12h
Coppette biscotto
20 min
Mojito analcolico
10min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min