Crostata integrale ricotta e cioccolato

Crostata integrale ricotta e cioccolato

3.4 53 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 50min
8 porzioni

Ingrediënten

Base di frolla
  • 330 g di farina integrale
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza
  • 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di zucchero di canna integrale
  • 45 g di olio di semi di arachidi
  • 45 g olio extravergine di oliva
  • 75 g di acqua
Crema
  • 300 g di ricotta fresca
  • 10 g di stevia
  • 30 g di gocce di cioccolato fondente

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.5 g
Calorieën 1498 kJ / 358 kcal
Vetten 17.3 g
Vezels 4.4 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...