Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base di frolla
- 330 g di farina integrale
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 80 g di zucchero di canna integrale
- 45 g di olio di semi di arachidi
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
Crema
- 300 g di ricotta fresca
- 10 g di stevia
- 30 g di gocce di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata all'amarena
2h
Ciambellone integrale noci e fichi
2h
Ciambella con farina di polenta
50 min
Crostata ricotta e confettura di visciole
1h 50min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min
Crostata bigusto
1j 55 menit
Crostata di mandorle e ricotta
1 Std. 10 Min
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1h
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1h