Crostata di mandorle e ricotta

Crostata di mandorle e ricotta

4.3 44 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
8 fette

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 80 g zucchero
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 130 g di burro a pezzi
Ripieno
  • 80 g di mandorle pelate
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 80 g zucchero
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 2 uova

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 13 g
Calorieën 2050 kJ / 490 kcal
Vetten 27 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...