Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Crostata di mele
1h 5min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1h
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45min
Torta di ricotta
50min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Crostata al limone
1u. 15min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h