Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini all'olio
3h 10min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane barese
6h 15 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Pane al semolino
4 Std.
Mantovanine
2 godz. 45 min
Panini rosette
23h 20min
Rosette
5 Std. 20 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min