Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 80 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 120 g di acqua
- 270 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 70 g di Gorgonzola a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1618 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza ai quattro formaggi
1 godz. 40 min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Focaccia libanese
3h 30min
Torta salata di cipolle bianche
1 godz. 25 min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Focaccia al formaggio
55min
Torta salata patate e cipolle
55min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min