Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4150 kJ / 992 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 68.4 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Cinghiale in umido
1u. 45min
Papassini sardi
8h 45 min
Chutney di zucca
1h 10min
Polenta sarda
1hod. 30min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Pardulas
8h 40min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Tiliccas sarde
2h 20 min
Malloreddus alla campidanese
3h
Panada sarda
2hod. 55min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2j 30 menit
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min