Apparaten en accessoires
Seadas
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
6 pezzi
Ingrediënten
Impasto
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di farina di semola di grano duro
-
100 g di strutto
-
190 g di acqua
-
1 pizzico di sale
Ripieno
-
2 limoni, preferibilmente biologici la scorza (senza la parte bianca)
-
15 di zucchero
-
400 g di pecorino
Terminare la preparazione
-
olio di arachidi q.b.
-
miele q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
26.9 g
Calorieën
4150 kJ /
992 kcal
Vetten
68.4 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
67.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
27 recepten
Italië
Italië
Sapori d'Italia
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Zeppole sarde
3u.
Tiliccas sarde
2u. 20min
Cinghiale in umido
1u. 45min
Papassini sardi
8u. 45min
Panada sarda
2u. 55min
Pardulas
8u. 40min
Minestra di fregola con le anguille
2u.
Malloreddus alla campidanese
3u.
Cinghiale in agrodolce alla romana
25u. 40min
Ravioli lucani
1u.
Amaretti sardi
45min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2u. 30min