Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di burro a pezzi, + q.b. per imburrare
-
2
cucchiai di semolino, per infarinare
of 2 cucchiai di farina tipo 00, per infarinare - 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza e il succo
- 3 uova
- 20 g di latte
- 180 g di farina tipo 00
- 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1400 g di acqua
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
-
1
cucchiaino di olio neutro (es. girasole, colza)
of 15 g di olio di cocco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale al vapore
2h
Torta marmorizzata al Varoma
2h
Zucchero al rosmarino
10 Min
Torta soffice alla cannella (senza glutine)
1 Std.
Plumcake con liquore all'uovo
1 Std. 10 Min
Torta noci e caffé al vapore
1 Std. 10 Min
Torta al cioccolato al Varoma
2h
Menù: Gnocchi con salsa al pomodoro e mascarpone; Insalata di broccoli e sorbetto alla frutta
30min
Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)
2h
Torta pistacchi e mandorle al Varoma
2 Std. 30 Min
Torta di pere e vino Porto al vapore
45min
Torta mele e zenzero al Varoma
2h