Torta fredda alla crema gianduia

Torta fredda alla crema gianduia

3.4 49 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
12 fette

Ingrediënten

Base
  • 100 g di cioccolato bianco
  • 20 g di burro
  • 70 g di riso soffiato
Crema gianduia
  • 30 g di zucchero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di mascarpone
  • 250 g di ricotta scolata dal siero
  • 40 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
  • 50 - 80 g di gocce di cioccolato per decorare
    50 - 80 g di granella di nocciole, per decorare

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 5.2 g
Calorieën 1285 kJ / 307 kcal
Vetten 24.6 g
Koolhydraten 16.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...