Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g di cioccolato bianco
- 20 g di burro
- 70 g di riso soffiato
Crema gianduia
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
- 250 g di ricotta, scolata dal siero
- 40 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
-
50 - 80
g di gocce di cioccolato, per decorare
of 50 - 80 g di granella di nocciole, per decorare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1285 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 24.6 g
Alternatieve recepten
Salame di cioccolato
3h 10 min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2 godz. 30 min
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 godz. 10 min
Praline al cioccolato e wafer
30min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7 Std.
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2 Std.
Crema gianduia e mascarpone
10 min
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 godz. 35 min
Torta veloce al cioccolato
20 min