Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 87.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Caldo freddo di risotto al baccalà
1j 20 menit
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2j
Insalata di mare
1j 30 menit
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Limoncello
193h
Calamari Sottovuoto
50 menit
Crema di scampi
1j 30 menit
Costolette di agnello in crosta
2j 30 menit
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min