Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di pomodori verdi a pezzi
- 300 g di cipolle a pezzi
- 500 g di aceto bianco
- 100 g di sale
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 314 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 0.35 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Peperonata all'orientale con funghi
25 min
Composta di pomodori e capperi
1h
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Confettura estiva
55 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Giardiniera sott'aceto
721h 25 min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min