Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di pomodori verdi a pezzi
- 300 g di cipolle a pezzi
- 500 g di aceto bianco
- 100 g di sale
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 314 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 0.35 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Contorno di carote in agrodolce
1 Std.
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 Min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 Std. 50 Min
Crema catalana al cioccolato
50 Min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min