Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1944.7 kJ / 464.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Confettura di more
45min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Castagnole
1h 20min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Torta al testo
1h
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Fave dei Morti
55min
Crescia al formaggio
3h 10 min.
Ciambelline al vino rosso
1h