Apparaten en accessoires
Topping al cioccolato
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
5 porzioni
Ingrediënten
-
250 g zucchero
-
½ stecca di vaniglia a pezzi
-
200 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
10 g di succo di limone spremuto fresco
-
100 g di cacao in polvere setacciato
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1119.5 kJ /
267.6 kcal
Vetten
4 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
53.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Idee gustose
177 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Salsa al caramello
35min
Coulis di fragole
20min
Latte condensato
1h
Salsa al cioccolato
20min
Panna cotta
6h 30min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Profiterole bianco
3h 15min
Cioccolato temperato
15min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Caramello liquido
35min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Panna cotta al caffè
4h 20min