Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2393.7 kJ / 572.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min
Panettone con fichi e noci
7 Std. 30 Min
Crema al pistacchio
20min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Salsa al caramello (TM6)
1u. 30min
Piccoli panettoni
6 godz. 40 min
Caramello liquido
35 min
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1u. 30min
Cheescake al caco mela
8 Std.
Crema chiboust
1u.
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5 Std.
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30 min