Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2393.7 kJ / 572.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Crema chiboust
1h
Crema catalana
40 Min
Cuore al limone (senza lattosio)
2 Std.
Tiramisù al caramello
4 Std. 50 Min
Crema diplomatica
30 Min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Cheescake al caco mela
8h
Caramello liquido
35 Min