Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 370 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 190 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema di castagne
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 300 g di acqua
- 170 - 180 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2138.9 kJ / 511.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 104.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Cantucci bicolore
2h
Torta di rose all'arancia e cannella
5 Std. 30 Min
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1 Std. 40 Min
Torta della nonna
1h 30min
Torta castagne e cioccolato
1h 30min
Pasta pasticciata
2h
Crostata ai cachi
1h
Crostata alle mele cotogne
1h 30min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30min
Crostata crema e amarene
1h 30min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h