Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 900.9 kJ / 215.3 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 505.8 mg
Alternatieve recepten
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane integrale
3h 15min
Focaccine morbide
3h 30min
Ciabattine
3h 30min
Pane bianco
3 Std.
Panini di patate
20h
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Filoncini di semola
4h
Pane alla ricotta
3 Std.
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3u. 10min