Apparaten en accessoires
Treccia di pane alle olive
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
1000 g
Ingrediënten
-
250 g di latte
-
6 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
300 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
-
1250 g di acqua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
505.8 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
900.9 kJ /
215.3 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4u.
Pane alla ricotta
3u.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2u. 30min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane tartaruga
20u.
Pane alla birra (TM6)
4u.
Panini al curry e ricotta
2u. 35min
Polka (pane francese)
5u.
Ciabattine
3u. 30min
Panini all'olio (TM6)
1u. 10min
Pane bianco
3u.
Cornetti brioche
6u. 30min