Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alle noci pecan
- 340 g di farina tipo 00
- 220 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 115 g di noci pecan
- 80 - 90 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
Ripieno alle ciliegie
- 800 g di ciliegie snocciolate
- 140 g di zucchero
- 15 g di Cointreau
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2110.8 kJ / 504.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Zeppole sarde
3h
Ciambella alle pesche
50 min
Crostata ai frutti di bosco
2h 30min
Torta di rose di mele
1h 10 min
Crostata ai cachi
1h
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1h 30min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h
Crostata di marmellata o confettura
1h 10 min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Crostata mele e cannella
1h 20 min
Torta della nonna
1h 30min