Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alle noci pecan
- 340 g di farina tipo 00
- 220 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 115 g di noci pecan
- 80 - 90 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
Ripieno alle ciliegie
- 800 g di ciliegie snocciolate
- 140 g di zucchero
- 15 g di Cointreau
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2110.8 kJ / 504.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Biscotti da appendere
3 godz. 10 min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min
Crostata di pere al cioccolato
1 godz. 20 min
Crostata ai cachi
1h
Ciambella paradiso cioccolato bianco e lamponi
2h
Biscotti shortbread bigusto
5h
Crostata alla nocciola
2h
Crostata di marmellata o confettura
1h 10min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Crostata mele e cannella
1 godz. 20 min
Muffin ai mirtilli e lamponi con crema di yogurt
1h
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1h 30min