Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse alla crescenza
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 150 g di crescenza a pezzi
- 2 pizzichi di pepe bianco in grani
Salsa alle fragole
- 200 g di fragole a pezzi
- ½ bergamotto, il succo spremuto fresco
- 40 g di zucchero a velo
- 80 g di acqua
- 5 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 5 - 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 - 3 fette di bresaola a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2h 25min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Coulis di fragole
20min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Mini bavaresi alle more
4 godz. 30 min
Gelato biscotto gianduia
7 Std.
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 Std.
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 godz. 30 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2 godz. 30 min