Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse alla crescenza
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 2 pizzichi di pepe bianco in grani
- 150 g di crescenza a pezzi
Salsa alle fragole
- 200 g di fragole a pezzi
- ½ bergamotto, il succo spremuto fresco
- 40 g di zucchero a velo
- 80 g di acqua
- 5 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 5 - 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 - 3 fette di bresaola a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato
12h 20min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 min
Caramello liquido
35min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Crema chiboust
1h
Albicocche sottovuoto con crema inglese
2h 30 min
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4h 25min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 Std.
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4h 35min
Dacquoise ai lamponi
3h