Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 90 g di acqua
-
5
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- 60 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 20 g di pangrattato
- 20 g di farina di segale
Pane
- 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 260 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 683 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1h
Pane ai cereali
3h
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane semplice
4 Std.
Rotolini di farro
30j
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Pane al latte
2h 20 min
Pane di patate e noci
21h
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane morbido di farro
19 Std.
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min