Compatibele versies
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 40 g di zucchero
- 170 g di burro a tocchetti
- 240 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 2 pizzichi di sale
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
Salsa al frutto della passione
- 8 frutti della passione, la polpa
- 50 g di zucchero
Crema bavarese
- 400 g di latte intero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 6 tuorli
- 70 g di zucchero
- 25 g di farina tipo 00
- 35 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 3 - 4 mango maturi, ma sodi (circa 300 g per mango)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2274.2 kJ / 543.6 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 79.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini mousse alle pesche
5h
Fairy bread (Pane fatato)
7h
Marshmallow
2h 30min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30min
Tartufi al cioccolato bianco
50min
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
10h
Torta cioccolato e amarene
45min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Tiramisù wafer e crema gianduia
5h 30min
Risotto ricotta e spinaci
30min
Panna cotta alle pesche
3u. 15min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15 min