Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Lievitino di segale
- 70 g di acqua
- 5 g di lievito madre di segale
- 50 g di farina di segale integrale
Starter
- 50 g di acqua
- 50 g di fiocchi di farro
Impasto
- 1700 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di farro
- 50 g di farina di segale integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- 10 g di burro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7091 kJ / 1727 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 310 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 31.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane semplice
4h
Pane veneziano
18h 30 min
Pane contadino
19 Std.
Impasto base per pane
1h
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane rustico svizzero
28h
Pane in padella
18h
Pane di kamut e farro
4h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.