Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 358 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latticello
18 Std.
Panini della Val Venosta
15h 30 min
Pane in padella
18 Std.
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane morbido di farro
19h
Pane ai cereali
3sa
Impasto base per pane
1j
Pane in cassetta semplice
19h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane semplice
4 Std.