Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 358 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1hod.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane integrale
3h 15min
Pane in padella
18 Std.
Pane al latticello
18 Std.
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane morbido di farro
19h
Pane veneziano
18小时 30 分钟