Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2505.7 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 127.1 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1318.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizzette
3 Std. 40 Min
Pane arabo
3h 30min
Pane semplice
4 godz.
Panini all'olio
3h 10 min
Focaccia a bastone
5h
Ciabattine
3h 30min
Baguette integrale
5h
Banettes rustiche
15 godz.
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Bruco tramezzino
6 godz. 30 min