Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2505.7 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 127.1 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1318.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Panini croccanti
24h
Treccia alle mandorle e cioccolato
5 Std. 30 Min
Trecce dolci
4h
Pane semplice
4h
Pane rustico svizzero
28h
Treccine con semi di papavero
16 godz. 30 min
Bretzel
16 godz. 30 min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30 min
Panini sfogliati
3h 30 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min