Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina manitoba
Pane
- 165 g di acqua fredda
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1510 g di acqua
- 10 g di sale
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7965 kJ / 1968 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 318 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 27.5 g
Alternatieve recepten
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 Std.
Impasto base per pane
1h
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Panini croccanti
24h
Pane contadino
19 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane in padella
18h
Baguette integrale
5h
Pane al latticello
18h
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min