Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g di acqua (23-25°C)
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3677 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 178 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Rosette di farro
17h 30min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane al latticello
18 godz.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane morbido di farro
19h
Panini di segale
12h
Pane veneziano
18h 30min