Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g di acqua (23-25°C)
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3677 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 178 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Pane semplice
4h
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Panini con muesli
19h 30min
Panini della Val Venosta
15ωρ. 30 λεπτ.
Rosette di farro
17h 30min
Pane morbido di farro
19h
Pane contadino
19h
Pane integrale
3u. 15min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane al latticello
18 godz.