Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g di acqua (23-25°C)
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3677 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 178 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini al cumino
16h 30min
Pane al latticello
18h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Rotoli croccanti
9 godz. 30 min
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3ωρ. 30 λεπτ.
Panini della Val Venosta
15j 30 menit
Pane ai semi di girasole
22u.
Baguette integrale
5 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane veneziano
18sa 30 dk
Pane semplice
4 Std.