Pane rustico svizzero

Pane rustico svizzero

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 28u.
2 pezzi

Ingrediënten

Poolish
  • 150 g di acqua (23-25°C)
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
  • 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
  • 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 50 g di farina integrale
  • 200 g farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 28 g
Calorieën 3677 kJ / 878 kcal
Vetten 3 g
Vezels 10.4 g
Koolhydraten 178 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...