Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 110 g di acqua, a temperatura ambiente
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Starter
- 40 g di prugne secche denocciolate a cubetti
- 40 g di fichi secchi a cubetti
- 60 g di nocciole tostate, tritate grossolanamente
- 80 g di acqua, fredda
Impasto
- 50 g di nocciole tostate
- 1550 g di acqua (di cui 50 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina di segale
- 110 g di farina tipo 1 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di anice
- 10 g di olio di nocciole
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 864 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1 Std.
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 godz. 30 min
Pane semplice
4h
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
2h
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Baguette integrale
5h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane al latticello
18h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane veneziano
18h 30min