Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 70 g di fiocchi di avena
- 20 g di cocco disidratato grattugiato
- 30 g di noci di macadamia
- 30 g di olio di mandorle
- 40 g di sciroppo d'acero
Crema bavarese alle mandorle e frutto della passione
-
200
g di polpa di frutto della passione, filtrato per rimuovere i semi (circa 25 frutti della passione)
of 200 g di succo di frutto della passione - 1 ½ cucchiaino di agar agar
- 80 g di mandorle pelate
- 430 g di acqua
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiaini di vaniglia in polvere
- 50 g di sciroppo d'acero
- 70 g di zucchero grezzo di canna
- 140 g di latte di cocco
Gelatina al frutto della passione
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo di canna
-
140
g di polpa di frutto della passione (circa 10 frutti della passione)
of 140 g di succo di frutto della passione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933.8 kJ / 462.2 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 25.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 dk
Sorbetto avocado, ananas e lime
20 Min
Torta cassetta di frutta
4 Std. 40 Min
Nel giardino zen
1sa 30 dk
Margarita all'arancia sanguinella
30 Min
Mousse alle fragoline di bosco
4 Std. 30 Min
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Caipiroska alla fragola
10 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h