Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
of 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 262.7 kJ / 62.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 766.4 mg
Alternatieve recepten
Pane Roti
1 Std.
Pita
4h
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min
Baguette
4h
Baguette francese (TM6)
5h
Pita rustica
1 Std. 35 Min
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Rotoli croccanti
9hod. 30min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Rosette
5 godz. 20 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3u.