Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini

4.6 15 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 16u. 30min
10 pezzi

Ingrediënten

Poolish
  • 100 g di farina di forza (W 320-330)
  • 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
  • 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 520 g di farina tipo 0 (W 240)
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di malto in polvere
  • 20 g di strutto
    20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
  • sale grosso a piacere
  • 500 g di speck a fette
  • 400 g di Emmental a fette
  • cetrioli sott'aceto a fettine

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 pezzo

Natrium 766.4 mg
Eiwitten 1.3 g
Calorieën 262.7 kJ / 62.8 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 9.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...