Caramelle gommose al mango

Caramelle gommose al mango

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
30 pezzi

Ingrediënten

  • 200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
  • 150 g di zucchero
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 20 g di gelatina in polvere neutra
  • 85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 3.8 g
Calorieën 159.2 kJ / 38.4 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 5.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...