Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina di farro
Ghirlanda
- 245 g di latte intero, freddo
- 500 g di farina di farro + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
70
g di zucchero grezzo di canna
of 70 g di zucchero - 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo, sbattuto
- mandorle a lamelle, a piacere
- granella di zucchero, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12247 kJ / 2927 kcal
- Eiwitten
- 90 g
- Koolhydraten
- 450 g
- Vetten
- 78 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza barese ai pomodorini
2h
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Trecce dolci
4h
Corona di brioche alla crema di whisky
5 Std.
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Rosette alle mele
3 Std. 30 Min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.
Pane veneziano
18 godz. 30 min