Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1820.7 kJ / 434.9 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20 min
Ananas sottovuoto
1sa 15 dk
Crostatina al cioccolato
13h
Cuore al limone (senza lattosio)
2 Std.
Tartellette alle fragole
1h 20 min
Muffin al cioccolato e nocciole
40 min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Freakshake gusto macarons
2h 40 min
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1h 30 min
Muffin cioccolato e carote
1h