Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 648.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1h 20min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Gnocco emiliano
4h 50min
Tordelli lucchesi
2h 30min
Schiacciatina
2h 20min
Focaccia al formaggio
55 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Gnocco fritto modenese
35 min
Tigelle
3h 50min
Gnocco fritto
1h 5min
Crescentine modenesi
11h