Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 40 g di olio di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di olive nere denocciolate
- 1 uovo, sbattuto con un pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2457 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1h 10min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6 Std.
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Millefoglie pepe e origano
4h 30 min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Crostini dorati
4h 30 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min