Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filoncini alle olive e formaggio
1 godz. 50 min
Pane alle olive
2h 20min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2óra 30p
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min
Bauletti integrali allo speck
5hod. 15min
Panfocaccia con noci
3h 30 min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Piccoli filoni alle olive verdi
2óra 30p
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40 min