Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di uvetta
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 138 kJ / 33 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Primosale
4 godz. 45 min
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h
Ricotta
5sa 30 dk
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Friselle
4h
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min