Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di carota a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di maiale
- 50 g di carne trita di pollo
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 2 uova
- farina q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 olive verdi denocciolate ascolane
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 405.9 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Panettone gastronomico
26 Std.
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Torta al testo
1 Std.
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Ciaramicola
1 Std.
Ravioli fritti salati
1 Std. 5 Min
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
5h
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9h 20min
Pomodori ripieni di riso basmati
1 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min