Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di carota a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di maiale
- 50 g di carne trita di pollo
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 2 uova
- farina q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 olive verdi denocciolate ascolane
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 405.9 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Crema fritta alla veneziana
1 godz. 30 min
Pizza assettata
1 Std. 45 Min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Torta alla pasta di mandorle
1h
Danish salate
1 Std. 45 Min
Rollè al macis e salsa allo zafferano
1 godz. 30 min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 godz. 30 min
Ravioli fritti salati
1h 5min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Lumachine in rosso
1sa 40 dk
Ravioli cinesi
1h
Bignè al cioccolato
3h