Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
of 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Biscotti di Halloween con crema di cioccolato
2u.
Tronchetto di Natale
2 Std. 45 Min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1u.
Cupcake di Pasqua
1u.
Muffin arcobaleno
1u.
Muffin al cioccolato
1 Std. 5 Min
Cake Pops pasquali
2u.
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 godz. 40 min
Danish layer cake
4u.
Vasetti con lombrichi gommosi
1u.
Gravity cake con confetti colorati
3u.
Plumcake al cioccolato con crema di avocado
1u. 30min