Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
of 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Torta ai tre cioccolati
5sa 20 dk
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3h 30min
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Tortina monoporzione cioccolato e fragole
50min
Cupcake ragnatela
1 Std. 30 Min
Dita mostruose
4h
Torta a scacchi
7h
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40min
Torta in tazzina (senza lattosio)
25min