Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 200 g di riso Originario (cottura 12-14 minuti)
- 8 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati e tagliati sottilmente
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 40 g di succo di barbabietole
- 5 fogli di alga nori
- 8 fettine di pesce spada (adatto per l'uso a crudo)
- di zenzero in agrodolce, a piacere
- salsa di soia, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 988 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 godz. 5 min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2hod. 30min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35 min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Hosomaki
2hod.
Sweet sushi
2hod.
Uramaki (per 1 persona)
1hod. 30min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Tacos di pollo "al pastor"
50 Min
Ramen
14h 30min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min