Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di pecorino, a pezzi
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Focaccia croccante
2h 10min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Panzerotti
5h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Panzerottini TM6
4h
Tiella barese
1h
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min