Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 120 g di pan di Spagna a cubetti
- 60 g di liquore tipo Strega
- 30 g di scorza di arancia candita a cubetti
- 30 g di cedro candito a cubetti
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 12.1 g
Alternatieve recepten
Curd all'arancia
40 min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Cannolo scomposto
3h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Bignè menta e cioccolato
4h
Bisque
2h
Salsa alle arachidi
1h 20min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Mattonelle con crema di ricotta
8h 50 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min