Compatibele versies
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di lievito di birra fresco
- 280 g di latte + q.b.
- 30 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina multicereali + q.b.
- 1 uovo medio
- 50 g di burro morbido a tocchetti
- 10 g di sale
- 50 g di burro fuso
- 2 cucchiai di semi misti
- 150 g di prosciutto crudo a fette
- 1 mazzetto di rucola, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Croissant con tonno affumicato
6 godz.
Letterine segnaposto
5óra 15p
Taralli alla cipolla e uvetta
1 godz. 35 min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Sandwich colorati
3h 15min
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30min
Friselle
4 Std.
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia barese
2h 55min