Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mais bramata
- 50 g di caffè espresso in polvere
- 100 g di cacao amaro in polvere
- 200 di zucchero
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 100 g di mandorle con la pellicina
- 100 g di mandorle pelate
- 150 g di gherigli di noci
- 80 g di pinoli sgusciati
- 200 g di pane secco a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di anice stellato in polvere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- 250 g di mosto cotto
- 650 g di acqua
- 500 g di fichi secchi bianchi e neri in quarti
- 125 g di uvetta sultanina
- 200 g di caffè espresso
- 100 g di Rum
- 100 g di Alchermes
- 100 g di liquore all'anice
- 150 g di olio di semi di arachidi
- 150 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 815.6 kJ / 194.8 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 15.2 mg
Alternatieve recepten
Cantuccini di Prato
1h
Cantucci
1 Std. 50 Min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Limoni di frolla ripieni
1óra 30p
Ciaramicola
1h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Freakshake gusto cassata
20 Min
Gubana
3h 45 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 Std.
Focaccia dolce
45 min.