Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 limoni, la scorza (senza la parte bianca)
- 175 g di farina manitoba
- 70 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 uovo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
- 60 g di miele di acacia + q.b.
- 60 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 351 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte
2h 20 min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1 godz. 40 min
Biscotti della nonna
30 min
Biscotti al limone
1 godz. 5 min
Panini dolci al latte
2h 40 min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30 min
Krapfen di patate ripieni
2h 30 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Panini dolci ai mirtilli
4 Std.
Ciambella spezzina al limone
40 min