Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 limoni, la scorza (senza la parte bianca)
- 175 g di farina manitoba
- 70 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 uovo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
- 60 g di miele di acacia + q.b.
- 60 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 351 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella paradiso cioccolato bianco e lamponi
2h
Pane al latte
2u. 20min
Baguette dolce
4 godz. 30 min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3u. 35min
Filone saporito
5h 20 min.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Brioche morbide molisane
7h
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 Std. 15 Min
Brioches
4h 50min
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min