Apparaten en accessoires
Diamanti ripieni di gelato al whisky
Voorbereiding. 40min
Totaal 5u. 55min
18 pezzi
Ingrediënten
-
150 g di cioccolato fondente a pezzi
-
50 g di zucchero
-
250 g di mascarpone
-
20 g di caffè espresso
-
1 cucchiaino di Whisky
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
485 kJ /
116 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8u. 25min
Gelato al gianduia
10u. 20min
Coppette biscotto
20min
Gelato allo yogurt
10u. 20min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2u. 35min
Gelato mascarpone e ciliegie
6u. 30min
Crema tartufo
12u. 20min
Limoncello
193u.
Semifreddo al cioccolato/caffé
6u. 30min
Panettone farcito
6u. 45min
Diplomatica
3u. 30min
Semifreddo nocciolato
8u. 20min