Diamanti ripieni di gelato al whisky

Diamanti ripieni di gelato al whisky

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 5u. 55min
18 pezzi

Ingrediënten

  • 150 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 250 g di mascarpone
  • 20 g di caffè espresso
  • 1 cucchiaino di Whisky

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 1.6 g
Calorieën 485 kJ / 116 kcal
Vetten 9.3 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...