Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di spagna
- 3 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate tostate
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- cioccolato fondente q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2974 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Tartufi al cioccolato fondente e panettone
14h
Dessert di Capodanno alla melagrana
1óra
Crostata al limone
1óra 15p
Profiteroles al limone
1óra 45p
Crema pasticcera
15 min
Crostata gelata di frutta
13 godz. 30 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Castagnole ripiene
14h
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Bignè con crema al pistacchio
3óra
Fantasia di nocciole
1h 35min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min