Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 15 g di zucchero + q.b.
- 150 g di farina
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- olio per frittura q.b.
Crema pasticcera al frutto della passione
- 90 g di polpa di frutto della passione
- 45 g di zucchero
- 190 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Crema allo zabaione
- 200 g di latte intero
- 50 g di Marsala
- 50 g di zucchero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Glassa al cioccolato ruby
- 80 g di cioccolato rosa (ruby)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Crema al pistacchio
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di zucchero
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2293.3 kJ / 544.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Bignè al cioccolato
3 Std.
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Profiterole bianco
3 Std. 15 Min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Cono graffa
1h
Cannoncini alla crema
3 Std.
Torta Diplomatica
3 Std.
Profiteroles al limone
1h 45min
Pasta choux
2h
Madeleine al cioccolato
1h