Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 15 g di zucchero + q.b.
- 150 g di farina
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- olio per frittura q.b.
Crema pasticcera al frutto della passione
- 90 g di polpa di frutto della passione
- 45 g di zucchero
- 190 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Crema allo zabaione
- 200 g di latte intero
- 50 g di Marsala
- 50 g di zucchero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Glassa al cioccolato ruby
- 80 g di cioccolato rosa (ruby)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Crema al pistacchio
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di zucchero
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2293.3 kJ / 544.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Torta natalizia
3 Std. 25 Min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Meringhette fantasma
12sa 30 dk
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Torta mimosa
1h 5min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min.