Tris di taralli al profumo di Sardegna
TM5

Tris di taralli al profumo di Sardegna

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di pecorino sardo stagionato, a pezzi
  • 50 g di pancetta a cubetti
    of 50 g di guanciale di maiale
  • 450 g di farina tipo 00
  • 50 g di farina di riso
  • 150 g di acqua
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di bacche di mirto (circa 40 g)
  • semi di sesamo misti, q.b.

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
222 kJ / 53 kcal
Eiwitten
1.2 g
Koolhydraten
5.9 g
Vetten
2.8 g
Vezels
0.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten